Nominerade 2014

Under mässan koras vinnarna av två prestigefyllda utmärkelser, nämligen ”Bästa vegodisk i Östergötland 2014” samt ”Vegovänligaste café / restaurang i Östergötland 2014”. Syftet med denna utmärkelse är att uppmärksamma de aktörer som har valt att leda istället för att följa utvecklingen av ett vegovänligare konsumtionsmönster.

Utmärkelsen ”Bästa vegodisk i Östergötland” delas ut till den handlare som bedöms erbjuda det mest variationsrika vegoutbudet och som dessutom erbjuder vegoprodukter på det mest inbjudande och tilltalande sättet.

Utmärkelsen ”Vegovänligaste café / restaurang i Östergötland” delas ut till den entreprenör som bedöms erbjuda det mest variations- och smakrika vegoutbudet. Även här bedöms detaljer som presentation, miljö och service.

Alla är välkomna att nominera till dessa båda utmärkelser på info@linkopingvego.se. Av de nomineringar vi får in, väljer en nomineringskommitté, bestående av styrelsens medlemmar, ut tre nominerade organisationer i vardera kategori.

2014 har nomineringskommittén valt att nominera följande tre organisationer i kategorin ”Bästa vegodisk i Östergötland”:

  • Coop Konsum Lägerhyddan (Linköping)
  • Coop Extra Linköping
  • ICA MAXI Linköping

På samma sätt har nomineringskommittén för 2014 valt att nominera följande tre organisationer i kategorin ”Vegovänligaste café / restaurang i Östergötland”:

  • Mimmis Visthus, Knäppingsborg (Norrköping)
  • Café Styrkjärnet, Arbetets Museum (Norrköping)
  • Babettes Kafferi, Stora Badstugatan (Linköping)

Vi gratulerar de nominerade och ser med stor tillförsikt fram emot avslöjandet av vinnarna och utdelningen av utmärkelsen i respektive kategori på lördag.